بهترین آچار بکس

بهترین آچار بکس

آشنایی با ابزار

خرید بهترین آچار بکس

خرید بهترین آچار بکس با توجه به تنوعی که این محصول دارد کمی سخت به نظر می رسد.  اما قبل از هر چیز باید بدانید که این وسیله را برای چه کاری می خواهید و چه نوع آچار بکسی مناسب کار شماست. از آنجایی که این وسیله برای باز و بسته کردن اتصالات به کار می رود پس در کارهای متفاوتی می توان از آن استفاده نمود. شما عزیزان می توانید با توجه به نوع نیاز خود یکی از مدل های برقی، شارژی یا بادی آن را انتخاب نمایید. این آچار در واقع با حرکت چرخشی که دارد نیروی گشتاوری لازم برای باز و بسته کردن انواع پیچ و مهره ها را در اختیار شما قرار خواهد داد.

معرفی انواع آچار بکس

در این قسمت تعریف مختصری خواهیم داشت از انواع آچار بکس ها و کاربردهایی که هر یک از این مدل ها دارند، با شناخت مدل های مختلف این ابزار می توانید به راحتی تصیم به خرید بگیرید.

آچار بکس بادی

بکس های بادی بیشتر در تعمیرگاه های خودرو مورد استفاده قرار می گیرند. روش استفاده از این دستگاه به این صورت می باشد که ابتدا باید یک کمپرسور باد تهیه نموده و به وسیله یک شیلنگ به دستگاه متصل نمایید. در واقع تمامی ابزارهای بادی به وسیله کمپرسورها کار می کنند و ضعف بزرگی که این محصول دارد استفاده از پمپ باد می باشد. اما اگر بخواهیم نقاط قوت این مدل را برایتان باز گو نماییم باید گفت که مورد بسیار مناسبی برای انجام کارهای سنگین می باشد و علاوه بر این، وزن کمی داشته و سبک وزن می باشند.

آچار بکس برقی

همان طور که از اسمش پیداست منبع انرژی این دستگاه از برق می باشد و از جمله ابزارهای برقی به شمار می رود. کار کردن با آن بسیار راحت و آسان می باشد. اما توجه به این نکته ضروری است که بکس برقی به قدرتمندی بکس بادی نیست و ایده آل برای انجام کارهای کوچک کارگاهی می باشد. این مدل آچار وزن کمی داشته و کاربری آنها ساده و راحت است.

آچار بکس شارژی

منبع تغذیه بکس شارژی، باطری می باشد. کار کردن با این مدل به دلیل قابل حمل بودنش می تواند انتخاب مناسبی برای کسانی باشد که دسترسی به برق ندارد. ضعف بزرگی که این مدل دارد تمام شدن شارژ باطری و کم شدن قدرت آن است. برای جلوگیری از این کار همواره باید باطری اضافه به همراه داشته باشید.

خرید بهترین آچار بکس

آچار بکس دستی

این آچار دارای یک دسته مخصوص یا آچار جغجغه می باشد که دارای تعدادی سری استوانه ای شکل است در یک طرف این سری‌ها یک سوراخ چهار گوش وجود دارد و در سوی دیگر سوارخی مطابق با شکل پیچ که می تواند چهار گوش، شش گوش، هشت گوش یا ۱۲ گوش باشد و  در سایزهای مختلف بر حسب اینچ یا میلی متر مشخص شده است. این آچار عملکردی مشابه آچار رینگی دارد که در آن، لغزش آچار از روی سطح مهره توسط تعدادی شیار قابل کنترل است. تعداد این شیار ها ۴ ،۶، ۸، یا۱۲ شیار بوده که نوع ۱۲ شیاره آن رایج تر‎ می باشد.

در انتهای آچار بکس، یک شکاف مربعی شکل به ضلع ۳/۴، ۱/۲ ،۳/۸ ،۱/۴ اینچ وجود دارد که دسته بوکس، هندلی و یا جغجغه ای، انواع رابط ها، در آن قرار می گیرد. این گروه از آچار ها دارای تنوع زیاد در متعلقات و رابطه هستند که قدرت انعطاف زیادی در استفاده از این آچار ها به کاربر می دهد. آچار بکس ها دارای انواع دسته شامل دسته ساده، نوع هندلی، جغجغه ای است و رابط ها شامل راربط ثابت در سایز های کوتاه متوسط و بلند و رابط انیورسال می شود.

راهنمای خرید بهترین آچار بکس

برای خرید بهترین محصول ابتدا باید نیازهای خود را مشخص نمایید. اگر دقیقا بدانید که این نوع آچار را برای چه کاری می خواهید، به راحتی می توانید یکی از مدل ها را انتخاب نمایید. بعد از انتخاب مدل مورد نظر به ویژگی هایی که یک محصول دارد توجه نمایید تا بتوانید محصولی خریداری نمایید که دقیقا منطبق با خواسته شما باشد.

منبع انرژی

منبع انرژی آچار بکسها می تواند برق، باد و باطری باشد. در واقع این وسیله از سه راه تامین انرژی می نماید و بنا به مصارفی که دارند، می توانند مورد استفاده قرار گیرند.

نیروی گشتاوری

آچار بکسها نیروی گشتاوری متفاوتی دارند که این نیرو برای انجام کارهای مختلف، متفاوت می باشد. در واقع از این نیرو برای باز و بستن انواع پیچ ها استفاده می شود. در موقع خرید این محصول حتما به گشتاور آن توجه نمایید.

سرعت بستن پیچ 

سرعت بستن پیچ در دقیقه نشان دهنده این است که این آچار می تواند پیچ را سریعتر و محکم تر ببندد.

وزن 

وزن این وسیله ارتباط مستقیمی با خستگی دست کاربر دارد. توجه به این ویژگی به این دلیل حائز اهمیت می باشد که در صورت انجام کارهای طولانی مدت، دچار خستگی نشوید. در موقع خرید سعی کنید مدلی را انتخاب نمایید که سبک وزن باشد.

اندازه

هر اندازه آچار بکسها کوچک باشند بهتر است اما باید به این نکته توجه نمایید که در اندازه های کوچک نیروی گشتاوری نیز کمتر خواهد شد.

سایز درایو

سایز درایو ۱/۲ اینچی از سایزهای رایجی است که تقریبا در همه جا قابل استفاده است. بعد از آن سایز ۳/۸ اینچی از رایج ترین سایزهای درایو است اما باید توجه داشته باشید که نیروی گشتاوری کمتری نسبت به درایو ۱/۲اینچی دارد.

ارگونومیک

مطمئن شوید دستگاهی که می خرید، طراحی ارگونومیک داشته باشد تا در صورت استفاده مداوم دچار خستگی نشوید و بتوانید ساعت های طولانی بدون خستگی کار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *