کاربرد دریل نمونه بردار

کاربرد دریل نمونه بردار

آشنایی با ابزار

دریل نمونه بردار چیست؟

با استفاده از ابزارهای مناسب، بدون هم گسیختن و از بین بردن مواد اصلی، به راحتی می توان سوراخ هایی در آن ایجاد کرد تا بتوان به حفاری و ایجاد راه هایی برای لوله ها، سیم ها و موارد دیگر باز کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دریل نمونه بردار و اینکه چگونه  این وسیله می تواند به شما در صرفه جویی در وقت و انجام صحیح کار کمک کند، به مطالعه ادامه دهید.

دریل نمونه بردار چیست؟

نام دیگر این وسیله کُرگیر و هسته گیر است. دریلی استوانه ای شکل با یک مته توخالی است که به شما امکان می دهد یک سوراخ کاملا گرد در موادی که حفاری می کنید، ایجاد کنید. از آنجا که مته توخالی است،مواد حفاری از مرکز استخراج می شوند. نمونه مواد استخراج شده توسط شرکتهای مهندسی برای آزمایش استفاده می شود. مثلا اگر ماده بتن بود،کارشناسان می توانند از نمونه برای تعیین مقاومت و پایداری استفاده کنند. از این نوع دریلها می توان برای حفاری چوب، سنگ یا حتی یخ به صورت عمودی، افقی یا زاویه دار استفاده کرد که برای انجام تحقیقات علمی مورد استفاده قرار می گیرند. علاوه بر این، برای ایجاد مسیر لوله ها و دفع فاضلاب و حتی سیم کشی برق و غیره از این وسیله استفاده می شود.

از این ابزار برقی در بسیاری از صنایع برای کاربردهای مختلف استفاده می شود. در صنعت ساخت و ساز، از این وسیله برای مواردی مانند ایجاد مجاری برای لوله کشی و لوله های زهکشی ، فضای سیم کشی برق از جمله خطوط تلفن و کابل،نصب سیستم های گرمایش و تهویه مطبوع و … استفاده می شود. در منازل مسکونی از این ابزار برای ایجاد دریچه بخاری و شوفاژ و خشک کن، سیم کشی برق و لوله کشی و .. استفاده می شود.

انواع مته دریل نمونه بردار

انواع دریل نمونه بردار

مانند بسیاری از ابزارهای برقی، این دستگاه نیز در اندازه ها و قدرت های مختلف برای استفاده های مختلف طراحی و تولید شده است.انتخاب آن بستگی نوع کاربری خواهد داشت. مدل های کوچک و دستی مجهز به مته های کوچک بوده و برای استفاده در محیط خانه طراحی شده اند، در حالی که از  مدل های بزرگتر و قدرتمندتر در پروژه های بزرگ عمرانی و ساختمانی یا معدنی استفاده می شود.

از دریل نمونه بردار حلقه ای جهت دریلکاری فلز استفاده می شود. و اما برای نمونه برداری از بتن، سنگ و مصالح دیگر برای ساخت و ساز و ایجاد سوراخ هایی با قطر بزرگ در بتن و همچنین ایجاد سوراخ هایی به عنوان مسیری برای لوله ها می توان از نوع الماسی بهره برد. و اما مدل دیگری نیز طراحی شده است که ایده آل برای استفاده در صنایع نفت، استخراج گاز طبیعی و … می باشد و نام آن دکل حفاری است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *