آموزش نحوه تمیز کردن کیس کامپیوتر
برای اینکه طول عمر و دوام کامپیوتر و لپ تابتان را افزایش دهید، اولین و مهمترین چیز، تمیز کردن مداوم آن از گردو غبار می باشد با این کار ضمن افزایش تدوام آن، عملکرد و سرعت دستگاههتان را نیز افزایش خواهید داد. علاوه بر موارد گفته شده با تمیز کردن کامپیوترتان در واقع از قطعات سخت افزاری برای یک دوره طولانی مدت محافظت نموده اید و این یعنی صرفه جویی در زمان و هزینه. چرا که با خرابی دستگاه باید هزینه زیادی بابت تعمیر بپردازید و علاوه بر هزینه، زمان زیادی نیز از دست خواهید داد.
خاک گرفتگی و گرد و غبارهای موجود در کیس کامپیوتر موضوعی است که به مرور زمان موجب افت عملکرد کامپیوتر خواهد شد. به طور کلی سیستم های کامپیوتری گردو غبار بیشتری را به مرور زمان به خود جذب می کتند و این امر به دلیل بار الکتریکی این سیستم ها می باشد. گرد و غبار ایجاد شده در واقع از انتقال گرما به بیرون جلوگیری کرده و به مرور موجب خرابی دستگاه خواهد شد. نگران نباشید ما در این مقاله قصد داریم راهکاری ساده برای تمیز کردن کیس به شما ارائه نماییم تا به راحتی و در کمترین زمان ممکن از شر گردو غبارها خلاص شوید.
مراحل تمیز کردن کیس کامپیوتر
ابتدا باید تمامی اتصالات مربوط به پرینتر، کیبورد و ماوس و همچنین اتصال برق را از کیس جدا نموده و سپس پیچ مربوط به درب کیس را باز نمایید و تا به داخل کیس دسترسی پیدا کنید. اما نکته ای که توجه به آن حائز اهمیت است این است که لازم نیست تمام قطعات کامپیوتر یا مادربرد را جدا نمایید این کار ممکن است سبب آسیب به آنها شود.
اگر در مجموعه ای کار می کنید که باید تمامی کیس ها را تمیز نمایید، ما به شما پیشنهاد می کنیم که برای باز کردن پیچهای کیس ها از پیچ گوشتی شارژی استفاده کنید با این وسیله به راحتی و در کمترین زمان و با سرعت بالا این کار را انجام خواهید داد. بعد از باز کردن پیچ ها، بهتر است برای رفع گرد و غبار، سیستم ها را به فضای باز انتقال دهید و حتما از ماسک استفاده کنید تا دچار مشکلات تنفسی نشوید.
حالا شما می توانید مبادرت به تمیز کردن کیس نمایید. بهترین و ساده ترین و راحت ترین وسیله ای که می توان برای این کار معرفی نمود، دستگاه بلوور است. این وسیله که به آن فوتک یا دمنده هوا نیز گفته می شود، با میزان بادی که تولید می کند به راحتی گردو غبار را می زداید. اما برای تمیز شدن فن ها باید حرکت آن را متوقف نمایید تا با نیروی بادی که به وسیله بلوور ایجاد می شود، حرکت نکند تا داخل فن ها نیز تمیز شود.
من تعمیرات کامپیوتری دارم و برای پاکسازی کیس و کیبورد و … از ماده ای به اسم ECLEANER (NANOGRAY COMPANY) استفاده میکنم. خیلی راضیم چون قدرت بالایی توی پاک کردن چربی و خاک از تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی داره و باعث افزایش راندمان عملیاتی تجهیزات میشه.
ساخت یه شرکت دانش بنیان داخلی به اسم نانو مواد خاکستری هست، جالبه که آتش زا نیست و بعد پاک سازی خیلی سریع تبخیر و از محیط عمل خارج می شه.