تفاوت پیستوله بادی HVLP با LVLP
رنگ پاش های مختلفی در بازار وجود دارند و همین موضوع سبب می شود تا یافتن مدلی که واقعا به آن نیاز است، سخت و دشوار شود. در این مقاله قصد داریم تا تفاوت پیستوله بادی LVLP و HVLP را توضیح دهیم چرا که بسیاری از مردم تفاوت آنها را نمی دانند، به این دلیل که نام آنها تقریباً مشابه است و در واقع یکسان به نظر می رسند تا جایی که حتی دانستن اینکه کدام یک را باید خریداری کرد، سخت تر شده و در نهایت منجر به خرید اشتباه می گردد. با مطالعه این راهنما به راحتی می توانید این دو مدل را از هم تشخیص داده و ویژگی ها، مزایا و معایب هر یک بدانید.
کاربرد پیستوله HVLP
- حجم بالا با فشارکم
امروزه یکی از پرکاربردترین رنگپاش ها، HVLP می باشد که مخفف”حجم پاشش بالا با فشار هوای کمتر ” می باشد. به عبارت دیگر، در حالی که از فشار بسیار کمی استفاده می کنید، حجم بالایی از رنگ را خواهید داشت. این بدان معنی است که شما قادر خواهید بود دستگاه را راحت تر کنترل کنید و در حالی که فشار هوای کمتری استفاده می کنید، کیفیت رنگ بسیار بالایی نیز داشته باشید. اگر بخواهیم آن را با اسپری های LVLP مقایسه کنیم، باید گفت انرژی بسیار بیشتری باید مصرف شود زیرا از هوای فشرده تر استفاده می شود.
HVLP ها بیشتر برای کاربران مبتدی و کسانی که می خواهند برای اولین بار از رنگپاش استفاده کنند، مناسب می باشد. پس این مدل به افرادی که به صورت حرفه ای کار میکنند، توصیه نمی شود. زیرا عملکرد آهسته تری نسبت به مدل LVLP دارند.
کاربرد پیستوله LVLP
- حجم کم با فشار کم
LVLP مخفف”حجم پاشش کم با فشار هوای کم” می باشد. اگر به دنبال رنگپاشی هستید که تمام نیازهای شما را برآورده سازد، به سراغ این مدل بروید. بهترین ویژگی که این مدل دارد، این است که از راندمان انتقال رنگ واقعاً خوبی برخوردار است. بدین معنی که هیچ رنگ تلف شده ای نخواهید داشت و در عین حال کیفیت رنگ نیز بالا خواهد بود.
بزرگترین تفاوت بین HVLP و LVLP این است که LVLP ها، مقدار کمتری PSI احتیاج دارند و تقریباً با هر پمپ هوایی که در بازار موجود باشد، حتی ارزان ترین آن نیز کار می کند. اما استفاده از پمپ باد ارزان و با کیفیت پایین چندان توصیه نمی شود چرا که این ابزار یکی از عناصر بسیار حیاتی است که به عملکرد رنگ پاش ها کمک شایانی می کند. لازم به ذکر است که استفاده از پمپ های با کیفیت پایین ممکن است بر کیفیت رنگ امیزی تأثیر بگذارد.
تفاوت دیگر این دو مدل در این است که، اگر می خواهید شئی ضخیم را نقاشی کنید ، lvlp توصیه نمی شود و بهتر است از HVLP استفاده نمایید.
ببشتر بخوانید: