بهترین رنده برقی نجاری

بهترین رنده برقی نجاری

آشنایی با ابزار آموزش های کاربردی

خرید بهترین رنده برقی نجاری

رنده برقی نجاری یکی از ابزارهای ضروری است که در هر کارگاه نجاری وجود دارد. عمده ترین وظیفه این دستگاه برداشتن لایه ای از چوب و از بین بردن ناصافی ها و زوائد ظاهری چوب است که این امر سبب افزایش کیفیت سطح چوب می شود. برای آشنایی بیشتر بهتر است با کاربرد های رنده نجاری آشنا شوید:

  • پخ زدن لبه چوب
  • کم کردن ضخامت چوب
  • اندازه کردن درب ها و کابینت
  • یکدست کردن سطوح ناهموار
  • کوتاه کردن درب های چوبی بلند
  • بغل دو راهه جهت ایجاد زاویه ۹۰ درجه در لبه قطعه کار

راهنمای خرید رنده برقی نجاری

این ابزار برقی در مدل ها و طرح ها و برندهای مختلفی به بازار عرضه می شوند که هر کدام دارای ویژگی های فنی، قابلیت ها و قیمت های مختلفی می باشند. رنده نجاری دستی نیز در بازار موجود می باشد اما تفاوت عمده آن با نوع برقی، در دقت، سرعت و کیفیت آن است. با استفاده از رنده برقی می توانید ضمن افزایش سرعت و بازدهی، کار با کیفیتی داشته باشید.

در این بخش قصد داریم تا شما را با ویژگی های فنی که این دستگاه ها دارند، آشنا سازیم و مختصر توضیحی در مورد آنها ارائه نماییم تا شما عزیزان بتوانید با علم به آن، بهترین دستگاه را با تمامی ویژگی هایی که می خواهید را خریداری نمایید.

راهنمای خرید رنده برقی نجاری

جنس تیغه 

همان طور که می دانید برش و لایه برداری  به وسیله تیغه انجام می پذیرد. لذا می توان گفت که جنس تیغه و میزان تیزی و قابلیت تیز شدن مجدد، از فاکتورهای مهمی است که در هنگام خرید باید به آن توجه نمایید. بهترین نوع تیغه ها، از جنس تنگستن یا فولاد می باشند. به طور کلی این تیغه ها در دو نوع زیر قابل عرضه می باشند:

  • تیغه رنده ژیلتی
  • تیغه رنده قابل تیز شدن

قدرت دستگاه

رنده های نجاری موتورهای مختلف با توان های مختلفی دارند. میزان قدرت دستگاه را با وات می سنجند. برای اینکه بدانید که چه میزان توانی برای کارتان مناسب می باشد، باید میزان حجم و عمق رنده کاری را در نظر بگیرید. در واقع عمق رنده کاری بالاتر، توان بیشتری را می طلبد.

میزان عمق رنده کاری

میزان عمق رنده کاری از دیگر فاکتورهای مهم در موقع خرید می باشد. این میزان در مدل های مختلف متفاوت می باشد و با توجه به قدرت و نوع طراحی قابل تغییر می باشد. پیچی که روی دستگاه  تعبیه شده، به منظور تنظیم عمق طراحی شده است. در قسمت زیر دستگاه، صفحاتی وجود دارند که میزان عمق رنده‌کاری را با این صفحات تغییر می‌دهند. صفحه عقبی ثابت بوده و تنها ارتفاع صفحه جلویی قابل تغییر می باشد.

با تغییر ارتقاع صفحه جلویی، فاصله صفحه جلویی با صفحه عقب تغییر می نماید و در نهایت میزان عمق رنده کاری تغییر می‌ کند.

ظرفیت رنده کاری در حالت مستقیم

ظرفیت رنده کاری با طول تیغه‌ دستگاه، رابطه مستقیم دارد و مقدار آن در تمام دستگاه ها ثابت می باشد.

ظرفیت رنده‌کاری در حالت بغل دوراهه

با استفاده از این ویژگی می توان زاویه ۹۰ درجه در لبه قطعه کار ایجاد نمود. برای اینکه به آسانی بتوان عمق و عرض شیار را اندازه گیری کرد، گونیایی قابل تنظیم برای آن در نظر گرفته شده است که جلوی لایه‌برداری بیش‌ ازحد  را می گیرد. از این قابلیت می توان در ساختن درب‌های چوبی و کابینت  استفاده نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *